dissabte, 1 d’octubre del 2011

Exposició "Blancdellibres"



Del 3 al 29 d'octubre de 2011, trrobareu a la biblioteca l'exposició "Blancdellibres". Al llarg de pràcticament tot el mes d'octubre podreu visitar aquesta exposició, que té el llibre com a protagonista. Les obres estan dissenyades i elaborades per infants i adults, amb tècniques i suports diversos.

Blancdeguix una empresa de serveis educatius amb seu a la escola de dibuix i pintura amb el mateix nom del Masnou al Maresme. BLANCDEguix serveix de suport a les iniciatives que pretenguin la divulgació del patrimoni cultural i artístic. Sent l’Escola l’embrió del nostre treball, duem el seu esperit a cada taller o activitat que portem a terme. Ideem les activitats a mida pensant en les especificitats de cada persona i institució considerant la seva experiència i especificitat, sempre del concepte a l’activitat. Ens agrada observar qualsevol esdeveniment, objecte o circumstància sota el prisma de la cultura i de la història de l’art i dirigir una nova mirada.

Blancdeguix és fruit de la relació de les seves fundadores, Cori Mercadé Durà i Núria Fusellas Gaspà, i de les seves inquietuds.

Més informació sobre l'escola Blancdeguix, al seu web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!