dilluns, 1 de juny del 2015

Agenda del mes de juny, i més...

Ja arribat el darrer mes de la primavera, i amb ell la nova programació d'activitats. Comencem doncs el mes de juny amb una activitat infantil: una hora del conte dissabte dia 13 a les 11 h, a càrrec de Glòria Arrufat, amb el títol Aquí no hi ha gat amagat, per a nens i nenes a partir de 4 anys.

Per a adults hem programat tres activitats: dues tertúlies literàries i un itinerari cultural. La primera tertúlia serà el dimecres dia 17 de juny i es comentarà el llibre Tres cavalls, d'Erri de Luca. La segona tertúlia és, alhora, la segona tertúlia del cicle "Escriptores" que es celebrarà dijous dia 25 a les 18.30 h, i s'hi comentarà el llibre Paradisos oceànics d'Aurora Bertrana. La conductora de la tertúlia serà l'experta en història de les dones Isabel Segura Soriano.


La tercera activitat del mes serà, probablement, l'activitat estrella: un itinerari cultural per Barcelona. Dijous dia 18 a les 18 h, i sota el títol La Barcelona Màgica: Bruixeria, llegendes i nits de misteri, coneixerem els secrets dels espais més emblemàtics de la ciutat comtal: carrers, barris i edificis que creiem conèixer però dels quals ignorem el seu costat més ocult i misteriós. Les places per aquesta activitat són limitades i cal inscriure's a la biblioteca (el desplaçament a Barcelona no està inclòs).

Recordem que l'aula d'estudi nocturna estarà oberta fins el dia 21 de juny per als estudiants. Podeu consultar els horaris de l'aula d'estudi de la biblioteca al web de l'ajuntament.

Finalment, informar-vos que ja tenim disponible la nostra selecció de novetats de matèria (no-ficció) d'aquest mes de juny. Són títols escollits expressament per al seu potencial interès, i aquest mes trobareu llibres de psicologia, de nutrició, d'ecologia, d'informàtica, de disseny gràfic i d'història. Podeu fer una ullada a la versió digital de la guia, des de la qual, a més, podreu consultar directament la seva disponibilitat al catàleg Aladí.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!