dijous, 3 de setembre del 2015

Sud-est asiàtic per a motxillers (Part I)

Exòtic i tropical, cordial i acollidor, històric i espiritual, el sud-est asiàtic (subregió de l'Àsia compresa pels països situats geogràficament al sud de la Xina) ofereix una càlida benvinguda amb les seves platges assolellades i humides selves, les seves bullicioses urbs modernes i pobles somnolents.

La guia Sureste asiático para mochileros pot ser la millor companya de viatge per a tots aquells que somnieu en agafar una motxilla a l’esquena i planificar un viatge a mida i a baix cost. Imprescindible i famosa, és un dels best-sellers de l'editorial Lonely Planet. Inclou inspiradores imatges, recomanacions i consells de primera mà, pressupostos per a totes les butxaques i pràctics mapes.

La guia conté informació turística de Myanmar, Vietnam, Laos, Tailàndia, Cambodja, Filipines, Brunei, Malàisia, Singapur, Indonèsia i Timor Oriental. En aquesta primera part de l'article que li dediquem, us destaquem algunes de les experiències més suggerents. Esteu preparats?

  • Temples d’Ankor (Cambodja): a cap altre lloc al món existeix tal concentració de riquesa arquitectònica. Es distingeix el major edifici religiós del món, l'Angkor Wat; un dels més insòlits, el Bayon; o el que està envaït per la jungla, el Ta Prohm. Tots mundialment cèlebres, han donat fama a Cambodja com la capital dels temples d’Àsia.

  • Angkor Wat, Cambodja

  • Kuching (Malàisia): la ciutat més sofisticada de Borneo porta a descobrir el casc antic, un romàntic passeig marítim, una diversa gastronomia i locals nocturns que semblen occidentals. Però el seu major reclam està en els seus voltants: concretament una de les excursions recomanades és la Reserva Natural de Semenggoh, considerada com un dels millors llocs del món per veure orangutans en estat semisalvatge en el seu hàbitat natural. També hi ha altres excursions per buscar rafflèsies gegants o contemplar micos nassuts o cocodrils.
    Reserva natural de Semenggoh, Malàisia

  • Singapur: aquesta ciutat-estat destaca per ser un país dels més rics del món. A més de la bona salut monetària també té una rica cultura multiracial. La proposta a la ciutat és des de perdre's entre els gratacels, al·lucinar amb la música de Bollywood als carrers de Little India, passejar pels carrers atapeïts de Chinatown, anar de compres als grans centres comercials d’Orchard Road o visitar el jardí botànic Gardens by the Bay. Singapur és una ciutat cosmopolita que atreu a qualsevol turista i en la qual és impossible avorrir-se.
Gardens by the Way, Singapur

La propera noticia us explicarem les meravelles de Filipines, Indonèsia, Myanmar i Vietnam.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!