dijous, 22 d’octubre del 2015

Sud-est asiàtic per a motxillers (Part II)

Continuem amb les millors experiències turístiques que podreu descobrir si teniu la sort de viatjar a algun país del sud-est asiàtic, ara que n'és la millor temporada.

En la proposta anterior vam destacar tres experiències per visitar Cambodja, Malàisia i Singapur. Avui continuem descobrint nous països i us asseguro que triar-ne només un es fa del tot impossible després de fullejar la guia Sureste asiático para mochileros.

  • Palawan (Filipines): els filipins tenen un entusiasme únic, i ho demostren amb optimisme i somriures. El símbol nacional és el Yipni, el seu mitjà de transport (com seria el nostre autobús), que destaca pels seus colors alegres i vius. Palawan s’està convertint en un destí de moda des de que surt a les revistes de viatges com una de les millors illes del món. I no és per menys; malgrat les seves carreteres d’infart val la pena arribar a les atractives platges per a practicar submarinisme, observar dofins o fer un circuit entre les illes a la pintoresca badia d’Honda.
Palawan (Filipines)
  • Parc Nacional de Komodo (Indonèsia): les boniques i desolades illes de Komodo i Rinca són visitades per turistes de tot el món per observar el rei del llangardaix, el drac de Komodo. N'heu sentit a parlar? És un impressionant llangardaix gegant que pot medir fins a 3 metres de longitud. Només per veure'l val la pena visitar el parc. Això si, aneu amb compte! Una mossegada del drac pot produïr infeccions mortals, així que anar-lo a buscar no és recomanable. Teniu la opció de circuits guiats que és una opció més segura.
Parc Nacional de Komodo (Indonèsia)
  • Llac Inle (Myanmar): Myanmar és un país ideal per a aquells que ja hagin viatjat anteriorment pel sud-est asiàtic i busquin una mica més d'aventura. Els que viatgin a Inle trobaran un meravellós món aquàtic de jardins flotants, mercats a la vora del llac i temples sobre l’aigua. És un d’aquests llocs que actuen com a bàlsam espiritual, on els dies transcorren sobre la canoa, en bici o a peu. Indispensable banyar-se a les fonts termals, que són l’inici o el final de diferents rutes senderistes entre Kalaw i el llac Inle.
Llac Inle (Myanmar)
  • Badia de Halong (Vietnam): majestuosa i misteriosa, compta amb 3.000 illes i unes aigües de color maragda al Golf de Tonkín. Declarat Patrimoni de la Humanitat, aquest místic paisatge d’illots és d’una bellesa imponent. Es realitzen sortides amb vaixell entre les grans pedres o fins i tot en caiac. A més a més, la cuina vietnamita té fama de ser una de les millors del món i això sempre és un bona raó per visitar un país. Uns dels plats més típics és el el pho, la deliciosa sopa de fideus d'arròs que podràs consumir a qualsevol hora.
Badia de Halong (Vietnam)

Bibliografia:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!