dimecres, 3 de maig del 2017

Torna la Caminada dels 3 pobles

Arribem a la 12a edició de la Caminada dels 3 Pobles.

Un any més, Alella, El Masnou i Teià organitzen conjuntament una activitat lúdica i esportiva per fomentar l’esport i la salut. Aquestes dues paraules van ben juntes en la caminada popular que es realitzarà el dia 7 de maig de 2017.

I què millor que descobrint el nostre entorn per poder posar-ho en pràctica?

Tenim una bona xarxa de camins ben a prop per poder exercitar-nos i alhora contemplar el medi que ens envolta. Així que prepara les bambes i la motxilla i participa-hi! Tant si vols anar-hi amb colla o amb família, la trobada és una oportunitat per conèixer nova gent i estar en contacte amb la natura.

Informació i horaris a tenir en compte:

  • 8.30 h Confirmació d'inscripcions.
  • 9 h Sortida des dels diferents punts de trobada d'Alella (el Bosquet, davant de l'IES Alella), del Masnou (Pl. Ramon y Cajal) o de Teià (Poliesportiu Municipal El Cim). 
  • Quan s'arribi al CAT Cella Vinària els participants podran gaudir d'un esmorzar gratuït. 
  • L'activitat es donarà per finalitzada cap a les 13 h.

Atenció: Inscripcions fins el 4 de maig al web de La Caminada dels tres poblesSi tens qualsevol dubte també pots adrecar-te a la regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alella, el Masnou o Teià


Sabíes que.... des de la Secretaria General de l’Esport i de Salut de la Generalitat estan promoguent que tota la població de Catalunya es mentalitzi de realitzar activitat física, com a mínim, 30 minuts diaris.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!