divendres, 16 de juny del 2017

Guies i turisme: Novetats d'estiu


Argentina, Astúries, Bèlgica, Bilbao, Bruges i Gant, Brasil, Costa Rica, Còrcega, Croàcia, Granada, Estocolm, Finlàndia, Florència, Roma, Nova York, Vietnam... són algunes de les novetats que ja tenim a la vostra disposició.

Tant si ja teniu decidit quin serà el vostre destí, com si necessiteu idees perquè encara no ho teniu del tot clar, recordeu no marxar sense la vostra guia de viatge! 

Les guies us proporcionaran els millors consells, idees, informació de referència i punts d'interès per tal de planificar el viatge tant abans, com durant el viatge. A més de detallar-te el que no et pots perdre, també ofereixen plànols que són d'utilitat per marcar-te les teves rutes i itineraris. 

Podeu consultar la guia en paper i també digitalment a la plataforma ISSUU.

Recordeu que la biblioteca compta amb el fons especial de turisme que aglutina tots aquells documents relacionats amb el turisme i els viatges, des de manuals universitaris i literatura de viatges fins a revistes de turisme. El gruix d'aquest fons el formen les guies de viatges en constant actualització.
  • Guies d'excursionisme
  • Guies de viatges
  • Literatura de viatges
  • Fotografia de viatges
  • Revistes de turisme
  • Etc. 

Sabies que...? En fer el préstec d'una guia encara esteu a temps a participar al sorteig de 5 passis d'Interrail. Us recordem com? Entra a l'enllaç No perdis el Tren i vegeu la informació!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!