divendres, 9 de juny del 2017

Vilar Rural, una idea de vacances en família

Vilar rural Sant Hilari Sacalm
Organitzar les vacances en família sempre és apassionant i alhora inquietant. Sovint costa trobar propostes en què adults i infants s'ho passin bé, se sentin còmodes i passin uns dies relaxats i sense presses. Avui descobrim que passar uns dies de vacances amb nens i nenes pot ser més fàcil del que sembla.

I és que l'objectiu de la proposta del Vilar Rural és que les vacances serveixin per esbargir-se, dedicar el màxim de temps lliure als més petits i oblidar-nos una mica de tantes obligacions que tenim durant el llarg de l'any.

Saps què? Els Vilars Rurals és una idea diferent, adreçada a les famílies i que té com a objectiu viure una experiència única i divertida tants per a petits i grans.

Què són?
Són un nou concepte de turisme rural a l'interior de Catalunya que combinen l'essència i l'encant d'una casa rural amb el confort i la intimitat d'un hotel.

Què hi trobaré?
Els Vilars Rurals són hotels temàtics pensats per anar-hi amb infants, amb un ampli programa d'activitats per a nens i nenes de 0 a 13 anys.

Vilar rural Arnes
Es caracteritzen perquè són allotjaments rurals en forma de petit poble, concebuts per gaudir en família i estar en contacte amb la natura. Estan situats en un entorn singular, únic i envoltats de naturalesa i de la vida rural.

Concretament, a Catalunya n'hi ha tres:
  • Hotel Vilar Rural a Cardona (Barcelona)
  • Hotel Vilar Rural a Arnes (Tarragona) 
  • Hotel Vilar Rural a Sant Hilari Sacalm (Girona)
A tots tres s'ofereix allotjament d'hotel, amb bufet i es realitzen activitats relacionades amb les granges, la gastronomia, excursions per gaudir de l'entorn, activitats esportives a l'aire lliure, manualitats, tallers per bebès, jocs en equip, etc. A més a més, gaudeixen de bones instal·lacions i piscina per jugar i refrescar-se.

Coneix tot el que t'ofereixen al web oficial de Vilars Rurals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!