dimecres, 20 de setembre del 2017

Cinquanta anys de cinema fantàstic!

Del 5 al 15 d'octubre, el cinema és fantàstic! I enguany més que mai, perquè se celebra el 50è aniversari del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Aquest és el primer festival de cinema fantàstic del món i una de les manifestacions culturals amb més ressò mediàtic de Catalunya.

Nascut el 1968, amb una sòlida trajectòria, el Festival de Sitges ofereix una cita ineludible per als espectadors del cinema fantàstic d’arreu del món, amb un marc estimulant de trobada, exhibició, presentació i projecció de films.

El Festival de Sitges aixecarà el teló per celebrar el cinquantè aniversari amb l'esperat film La forma del agua, escrit i dirigit pel cineasta mexicà Guillermo del Toro, que enguany exercirà de padrí de l'aniversari. A més a més, el Festival ha escollit la figura de Dràcula com a motiu central de l'edició 2017.

Com a primer festival de cinema fantàstic del món que és, Sitges pot presumir d’haver rebut la visita d’intèrprets, directors i productors del nivell de Quentin Tarantino, Anthony Hopkins, Jodie Foster, Ralph Fiennes, Cameron Diaz, Viggo Mortensen, Tony Curtis, Guillermo del Toro, Aitana Sánchez Gijón i una llarga llista que, any rere any, constitueix un veritable reclam per als mitjans de comunicació.

Ampliant fronteres! Sitges America Tour programarà en diverses sales de cinema nord-americanes cinc pel·lícules inèdites als Estats Units i que recullen l'essència del Festival. Amb aquesta iniciativa, l'esdeveniment aposta per la internacionalització.

No et perdis... L’exposició "El cinema és fantàstic", que es podrà veure del 22 de juny al 17 de setembre a la seu de la Filmoteca al Raval i, a partir de la primera setmana d’octubre, s'exhibirà a Sitges, coincidint amb l’inici de l’edició d’enguany del certamen.

Recorda els avantatges de què pots gaudir per tenir el carnet de la Biblioteca! Tens un 10% de descompte en el preu de les entrades.

Per a tota la programació, visita el web del Festival Internacional de Cinema Fantàstic.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!