dijous, 9 de novembre del 2017

Escapades a ciutats irresistibles (part I)

Descobrim quatre ciutats europees per tornar-se boig! 

Quatre destins entranyables i irresistibles, ideals per fer-hi una escapada de cap de setmana i, si pot ser, de cap de setmana llarg. L'ocasió s'ho val.

Dubrovnik: És la principal atracció de Croàcia. La ciutat de Dubrovnik torna a enamorar els visitants després del bombardeig que va patir a la dècada dels noranta. Forma part, de manera ben merescuda, del Patrimoni Mundial de la UNESCO. Les imponents muralles, monestirs, esglésies medievals, carrerons i places deixaran fascinat qualsevol visitant.

L'imprescindible: perdre's pel centre històric de la ciutat, visitar les esglesioles i les muralles (val la pena pagar la visita a les muralles perquè hi ha una vista impressionant).

A més a més: Si teniu l'oportunitat, visiteu l'illa paradisíaca de Mljet, una escapada d'un sol dia (anada i tornada en vaixell des de Dubrovnik). El parc ofereix diverses caminades amb bonics paisatges i també hi podreu visitar un preciós monestir.

Milà: Considerada mundialment la capital de la moda, aquesta ciutat té una gran quantitat de llocs turístics per veure i conèixer. Milà és sinòmim de glamour, bellesa i moda!

L'imprescindible: El Duomo i els seus voltants són la visita obligatòria. Destaquem el Duomo, el Teatro alla Scala i la Galleria Vittorio Emmanuele. L'imponent Duomo, d'estil gòtic, és espectacular. Val la pena fer la visita a la terrassa del Duomo i veure els imponents pinacles i les escultures de ben a prop, així com també gaudir de la vista panoràmica que ofereix la visita.

A més a més: A 85 quilòmetres de Milà trobem el llac de Como, el més gran dels llacs del nord d'Itàlia. Les muntanyes que envolten el llac i els petits poblets singulars que hi trobareu al voltant són una meravella per trobar la pau i la tranquil·litat.

Biografia:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!