dimecres, 21 de febrer del 2018

Lletres i Vins 2018, activitats per a tothom

El 2018 té lloc la sisena edició de "Biblioteques amb DO", el projecte que porta la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya.

La Biblioteca del Masnou forma part de les Biblioteques amb DO Alella i és per aquest motiu que durant tot el mes de març organitza diverses activitats relacionades amb el món del vi.

Durant tot el mes de març, aparador cultural Biblioteques amb DO: La Biblioteca dedicarà el seu aparador del carrer de Josep Pujadas Truch al món de la vinya, el vi i els llibres.

Del 2 de gener al 31 de març: 1r Concurs Instagram DO Alella #vinstagramdoalella18. Consulta’n les bases a la Biblioteca.

Dimecres 28 de febrer, a les 17.30 h: Verema de mil colors
Vine i transforma la sala infantil de la Biblioteca en una vinya fantàstica! Taller infantil per a famílies amb nens i nenes a partir de 5 anys (acompanyats d’un adult). Cal inscripció prèvia.

Dijous 1 de març, a les 18.30 h: “Gran reserva d’òpera” 
Una xerrada, audició i tast sobre l’òpera i el vi, o més aviat sobre el vi a l’òpera. A càrrec de David Puertas, músic i periodista. Cal inscripció prèvia.

Divendres 9 de març, a les 18.30 h: Tast de pansa blanca i xarel·lo, el misteri de les dues presumptes bessones
L’activitat consta d’un tast de dos vins 100% pansa blanca i dos vins 100% xarel·lo. Aprendreu a trobar-hi les diferències i què és el que els fa tan característics. L'activitat serà a càrrec d'Arnau Marco, sommelier. Cal inscripció prèvia.

Dimecres 14 de març, a les 19 h: Tertúlia literària
Tertúlia literària: Manto negre, de Marta Trillas. Coordinada per l’escriptora Carme Roca i amb la presència de l’autora. Exemplars disponibles a la Biblioteca.  

Dissabte 17 de març de 2018, a les 11 h. L'Hora del Conte
Els tres animals del vi. De la mà dels protagonistes, els infants coneixeran els elements relacionats amb la verema. Una història plena de misteri, tensió, embolics, amistat, raïm i vi. Adreçat a nens i nenes a partir de 4 anys. A càrrec de Mercè Rubí.

Inscripcions: A partir del 12 de febrer i fins a tres dies abans de l’activitat, a la Biblioteca Joan Coromines del Masnou (tel.: 93 557 18 88 o b.masnou.jc@diba.cat).

Per a més informació: Biblioteques amb DO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!