dijous, 22 de març del 2018

Escapades amb bitllet de tren

Tren dels llacs
Escapades amb bitllet de tren és una magnífica proposta de sortides per fer els dies de Setmana Santa i descobrir paratges increïbles. Els trens tenen quelcom de fascinant i fan somiar petits i grans. Aprofitem-ho! A Catalunya tenim un grapat de trens turístics per passar una bona estona. Passatgers i passatgeres, pugeu al tren!

Tren dels Llacs (Lleida-La Pobla de Segur)
Benvinguts al tren turístic panoràmic on el temps s'atura!
Les locomotores dièsel 10817 i 10820 arrosseguen quatre vagons d'època, que ens retornaran la nostàlgia, les sensacions i les perspectives de temps llunyans, mentre gaudim d'un trajecte inoblidable a través d'uns paisatges esplèndids.
Traçat de 89,35 km.

Tren del ciment

Tren del Ciment (Alt Llobregat): Una proposta perfecta per viure una experiència que combina cultura, història i natura. El trajecte de l’antic Tren del Ciment, que dura aproximadament 20 minuts, el realitza una locomotora dièsel, té un recorregut de 3,5 quilòmetres i para en quatre estacions amb atractius turístics. Així, entre estació i estació pots visitar les Fonts del Llobregat o els jardins Artigas (meravellosa i desconeguda obra de Gaudí).

Preparats per recórrer valls, parcs naturals i serralades?

I si teniu canalla, dues recomanacions delicioses i econòmiques ben a prop de casa:

Can Mercader i Trenet el Masnou 
El trenet del Masnou: Aquest és un circuit de via de 5 polsades, per on circula un petit tren que fa emocionar tots els infants. Pertany a l'Associació d'Amics del Ferrocarril del Masnou i funciona cada diumenge d'11 a 13 h. A més a més, el parc és petit però molt agradable i ben a prop podeu gaudir d'una zona de jocs infantils sota l'ombra dels pins.

El trenet de Can Mercader (Cornellà)
El trenet s’ha convertit en el símbol del bonic parc de Can Mercader i un dels principals reclams de visitants i turistes. Petits i grans gaudeixen pujant en aquest preciós trenet i passejant per l’esplèndida zona verda del parc. No us perdeu la gran Festa del Trenet, que se celebra el tercer diumenge de cada octubre.

Agraïm la cessió de les fotografies utilitzades en aquesta entrada a:
  • Fotografies dels tres llacs: A.R.M.F.
  • Fotografies tren del ciment: Tren i rail, estació, panoràmica: FGC; usuària a dalt del tren: Oriol Molas 
  • Fotografia trenet el Masnou: Associació del Trenet del Masnou
  • Fotografia el trenet Can Mercader: Club d’Amics del Ferrocarril-Cornellà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!